Поръчай книгата

За книгата "Любов и секс в Таро"

232 страници, цветна корица с криле,

цветни илюстрации, формат 145х210 мм

цена 40 лв.

За книгата

Любовта е непозната територия, в която всички плуваме на собствен кораб и сами търсим и определяме посоката. Как се свързваме с другите хора? Какъв е собственият ни потенциал за близост? Как изразяваме нашата сексуалност? Какъв тип партньори привличаме и как да преживеем удовлетворяваща интимност? Срещат ли се романтичните идеали и реалността на секса?

 

Таро може да бъде огледало на личния ни потенциал и нагласи за близост, партньорство и интимност и да предложи карта със синхронични знаци в нашето пътуване към любовта

Книгата предлага лични прозрения и съвременни идеи за архетипните модели на емоционално и сексуално свързване в 22-та Големи Аркани и за базисната еротична енергия на другите четири бои и Дворцовите карти. Използвала съм изображенията от колодата на Райдър-Уейт, която има 78 карти – 22 Големи Аркани и 56 Малки Аркани, от които 40 номерирани от 1 до 10 от всяка боя и 16 Дворцови карти. Мнозинството от колодите следват тази класическа структура. Всяка от картите е представена с астрологическо и нумерологично съответствие, архетип, потенциал и сянка, както и идеи за действие и съвет.

 Важна част от разбирането на архетипите на любовта и секса в Таро е чрез връзката им с митологията, поезията, литературата и изобразителното изкуство, затова съм подбрала цитати от всички тези сфери на творческата човешка дейност, както и картини и изображения, синхронични на символната образност и послания на Таро.

По време на писането на книгата получих и прозрения за проявленията на архетипите и в музиката. Някои мелодии чувах насън, други ме връхлитаха при работа или медитация с картите. Така че  предлагам и на вас музикална синхронизация към всяка от картите от Големите Аркани с парчета от класиката, оперната и модерната музика, филмова музика, както и български народни песни.

Ще намерите също наредби за любов, секс и партньорство с тълкувания от личния ми опит и от консултациите с клиенти, които са проследени в реалното им развитие.

Очакват ви вълнуващи открития и разчитане на кодовете на любовта и секса като възможност да се превърнете в сътворяващи герои на собствената си любовна приказка.

Да последваме Ерос и да тръгнем с Глупака на синхронично любовно пътуване, водени от мъдростта на Таро, като прегърнем трансформиращия потенциал на любовта и секса в собствения си живот!