Събития

Любов и секс в Таро

Любов и секс в Таро ще бъде в Ловеч на 13 юни, юпитерианския четвъртък, в 18.00 в магичното пространство на SluchvamChudesa Shtastliva .

Заповядайте да споделим вълнуваща еротика и синхроничност!

Ииии, преместваме събитието "Любов и секс в ТАРО" на 13 юни (четвъртък), 18.00 ч. 13 ЮНИ!

Запомнете!

Представете си една по-различна вечер .. Особено дамска ❤ Една вечер, в която една различна Дама, излязла сякаш от 19 век, ще ви гледа на ТАРО карти, ще ви разкаже за вашите лични вибрации за периода ..

Ще има музика и вино! И Книга - "ЛЮБОВ И СЕКС В ТАРО" И ще ви омагьоса!

Вход: СВОБОДЕН!

Може, разбира се да си закупите книгата, която е на изключително промоционална цена 30.00 лв. (от редовните 40.00 лв.) да се снимате с шармантната авторка и гарантирано ще се забавлявате! 😍😘

Заповядайте вкъщи на домашно Таро парти!

Ще можете да се запознаете лично с мен и книгата ми "Любов и секс в Таро" и да изпробвате как работи като персонален езотеричен консултант. Поканени са и всички, които вече имат книгата, за да споделят как работи за тях.

Всеки мой гост ще изтегли карта, която да визуализира активните за него архетипни енергии за пролетния сезон и ще получи синхроничен съвет как да интегрира тези енергии по най-конструктивния начин. Заедно с колежката ми Габриела Замфирова, таролог, нумеролог и психотерапевт от Школата на позитивната психотерапия ще предложим кратки наредби като отговор на въпрос на всеки желаещ. Разбира се, ще се леят вино, кафе, чай, много смях и вълшебства! Очаквам ви и магичният ми таро кето брауни сладкиш, който сбъдва желания с всяка хапка.

Вход свободен. Наредбите на Габи са на база дарение.

На гости в телевизия Евроком

Каним ви на любовна среща с книгата "Любов и секс в Таро" и нейния автор Антоанета Гетова

Книгата е фокусирана върху взаимодействието между любовта, секса и архетипната символика в Таро, пътуване, което пресича сферите на романтиката, желанието, интимността, връзките и мистериите на човешкото сърце. Чрез символичния език на Таро ще навлезем в по-дълбоките значения и уроци, свързани с любовта и сексуалната енергия, желанието и сложния танц на интимността, като изследваме баланса между удоволствие и отговорност, изразяване на чувственост и потенциала за личностно израстване в сферата на творческото еротично поле.

Архетипите на любовта и секса в Таро ще бъдат представени в синестезия с класически и съвременни образци на поезията, изобразителното изкуство, митологията, аналитичната психология, киното, модерната поп култура и музиката.

Но тази книга е също и любовен роман, както и стимулатор за еротично и творческо възприемане на реалността. Затова приветстваме с добре дошли в нея всички, запленени от Ерос – от магията, парадокса, насъщността и вездесъщието на любовта и секса, дори ако не са и чували за Таро.

Авторът Антоанета Гетова е преподавател и филолог по образование, автор на над 10 книги в областта на лингвистиката и обучението по български език за чужденци.

"Любов и секс в Таро" е първата й книга в сферата на езотериката и приложната психология, плод на 5 годишна презентаторска и изследователска дейност, както и на лично преживян опит.

Кога: 05.12.2023 от 18.45 ч.

Къде: ул.Бачо Киро No 8A

Вход: свободен

Дрес код: коктейл

Заповядайте на лична среща с мен и книгата ми "Любов и секс в Таро"!

Във вторник на 28 ноември стратирам "Отворени врати" вкъщи за споделени срещи с еротичната енергия на картите Таро, музика, синхронизираща на архетипите, много настроение и магия!

Моля, потвърдете на лично съобщение или на вайбър на 0889721595, ако планирате да дойдете. Пространството е ограничено и трябва да го организирам адекватно.

Моля също тези, които искат да дойдат, да пристигнат на адреса до 18.20, за да започнем презентацията в 18.30. Очаквам ви с любов и трепет!

Дами и господа,

заповядайте на премиерата на книгата "Любов и секс в Таро" на 27-ми ноември от 19.00 часа в Къщата на София, ул. Миджур 12.

Нека споделим любов, Таро, вино и еротичен саксофон в магичната ноемврийска вечер! Очаква ви комплексно вълнуващо преживяване на архетипите на любовта и секса в Таро в синестезия с митология, приложна психология, изобразително изкуство, кино и музика.

Книгата е стимулатор за еротично преживяване на реалността, затова каня в нея всички, които са запленени от Ерос и вездесъщието и насъщността на любовта, дори ако не са и чували за Таро!

Вход: свободен

Дрес код: коктейл